• Bepaal deze week je eigen korting!
  • Verzending binnen 48 uur.
  • 7 dagen bereikbaar van 10 tot 17 uur.
  • Laminaat ondervloer gratis!

9.3

Koop je vloer in de actie week! >>

Buy your floor in the sale week>>

    Het Merk Floer
    Mart | 01 Aug 2024

    Het Merk Floer

    Floer: De bedenker van Walvisgraat met de matste toplaag van Nederland.

    Bekijk hieronder even de introductie video van Floer. 

    Wat is walvisgraat?

    Een walvisgraat vloer is een parketvloer met extra grote en brede planken, die in een visgraatpatroon worden gelegd. Het is dus een goed alternatief als je een gewone visgraatvloer te druk vindt. De brede planken laten de vloer namelijk rustiger ogen. En geven een mooi effect in grote ruimten 

    Wat betekend Mega mat? 

    Zoals je je wel kan bedenken hebben we MEGAMAT PVC niet zomaar geïntroduceerd; deze nieuwe glanswaarde biedt tal van voordelen voor zowel huiseigenaren, bedrijven en interieurontwerpers! De niet-reflecterende oppervlakte verhoogt namelijk de visuele aantrekkingskracht van elke ruimte en geeft een gevoel van ruimtelijkheid en verfijning.De nieuwe PU-laklaag die op de MEGAMAT vloeren zit komt met een ‘ceramic-bead’ technologie, oftewel keramisch sterk. Onthoudt wel dat PVC een zacht materiaal is, en daarom blijft het gevoeliger voor krassen bij scherpe voorwerpen. 

    Matste pvc vloer van nederland Floer Happyfloors.nl
    Zie het verschil tussen mat en mat.

    Filosofie achter Floer vloeren

    Floer is een Nederlands merk dat zich onderscheidt door zijn innovatieve en kwalitatief hoogwaardige vloeren. Het merk staat bekend om zijn focus op duurzaamheid, esthetiek en gebruiksgemak. Floer streeft ernaar om vloeren te produceren die niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan een beter milieu. Dit wordt bereikt door het gebruik van duurzame materialen en productiemethoden die de ecologische voetafdruk minimaliseren.

    Floer Laminaat Vloeren

    Floer heeft 6 verschillende laminaat series, dus voor ieder interieur vind jij een Floer vloer ;)
    Laminaat floeren hebben een elegante V-groef aan zowel de lange als de korte zijden. Ze zijn bovendien voorzien van een register embossing structuur, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van een echte parketvloer. Heeft je huisdier per ongeluk de waterbak omgegooid? Geen zorgen. Een glas omgestoten? Ook dat is geen probleem. Zoals je gewend bent van de Steden Laminaat vloeren, zijn ze tot wel 4 uur waterbestendig, zelfs in de V-groef!
    Bekijk de verschillende series laminaat hieronder: 

    Vintage Sloophout Laminaat 
    Trendy Steden Laminaat
    Landhuis Laminaat
    Authentiek Laminaat
    Visgraat Laminaat 
    Walvisgraat Laminaat

    Floer Plak (dryback) PVC Vloeren:

    Een van de meest geliefde manieren om je vloer te personaliseren is door een patroon te kiezen. Als je houdt van de traditionele eiken uitstraling met een vleugje tijdloze elegantie, dan is het basketweave patroon perfect voor jou. Hoewel dit dessin als behoorlijk ‘old school’ wordt beschouwd, geloven we dat de retro look iedereen zal aanspreken. Met de Floer Walvisgraat PVC collectie kun je het mooiste basketweave patroon creëren dat je ooit hebt gezien, zelfs mooier dan de basket zelf.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Happyfloors.nl 9.6 / 10 - 106 Reviews @ Trustpilot